sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulun kukat

Kaikki kukat ilahduttavat aina, siksi niitä tuntuu kertyvän aina aika paljon. Tänäänkin olin taas hyasinttiasetelma kädessä kaupassa, mutta lause "eiköhän niitä ole jo kaikki paikat täynnä?" pitää aikalailla paikkansa, joten hyasintit jäivät kaupan hyllylle. Tällä hetkellä joulukukkia löytyy, 3 kpl amarylliksia, 5-10 hyasinttia (en ole pysynyt enää laskuissa), joulukaktus, joulutähti, joulukimppu sekä tulilatva. Lisäksi sitten vielä muut kukat kuten timanttiananas, jota sitäkin löytyy kaksi kappaletta.
Pidän kovasti siitä näystä kun pöydälle on kertynyt paljon erilaisia kasveja, joista jokainen on hieman erilainen. Se tekee jollain tavalla kokonaisuudesta rauhoittavan.
Ninni on ollut tänään ja eilen villillä (turhautuneella) päällä, kun ei ole vieläkään päässyt ulos, kun tassun haava ei ole vieläkään parantunut. Sohvalla istuminenkaan ei tuntunut turvalliselta, kun riiviö sai päähänsä tehdä omanlaisensa akupunktiohieronnan hiusten sekaan istuen sohvan karmilla. Nyt neiti on kyllä rauhoittunut ja mennyt nukkumaan, mutta saa nähdä mitä se illalla keksii kun akut on ladattu.
2 kommenttia:

  1. Joulukukat ovat kyllä kauniita. Itsekin katselin tänään kaupassa, että nyt olisi puoleen hintaan joulukukat, mutta en ostanut :) Yllätykseni valkoinen amaryllis olikin aivan ihanan vaaleanpunainen ja se näyttää tekevän nyt vielä toista vanaakin :) - emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vaikeeta olla ostamatta niitä, varsinkin jos ovat alennuksessa :) kuulostaapa tuo amaryllis kivalta! Itse en nähnyt kuin punaisia, mutta en pahemmin käynytkään joulun alla kukkakaupoissa

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!