perjantai 26. helmikuuta 2016

Edullisia sisustusostoksia
En kovinkaan usein kirjoita sisustusostoksistani, enkä niitä hirveän usein teekkään, mutta tällä kertaa on pakko hehkuttaa. Käytiin tässä yksi päivä Raision Bauhausissa ja tein todella edullisia ostoksia. Nämä kaikki ostokset maksoivat yhteensä 1,60e. 
Olen jostain syystä kovin ihastunut kaikkiin vihreän värisiin tavaroihin ja niitä tuntuu aina löytyvän. Tuo ämpäri on suhteellisen iso kokoinen ja saan siihen jonkun vähän isokokoisemman kasvin laitettua.
Olen huomannut, että itselleni kaikkein kivoimmat (ja edullisimmat) tuotteet löytyvät usein jostain sivusta, jossa ne ovat poistomyynnissä. En tiedä onko makuni sitten niin erilainen kuin muiden, mutta mitä väliä, kun itse tykkään.
Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hyvät löydöt olet tehnyt. Minulla on keväisin vihreä ja keltainen kausi, johtuu varmaan kevätkuumeesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täälläkin se pirteän väristen tavaroiden ostelukausi osuu eniten kevääseen :')

   Poista
 2. Uskommattoman hienot löydöt teit kerrassaan! Vihreää kaipaa, ostin kaupasta basilikaa ja persiljaa ja aion pyöräyttää pestoa vielä tänään!

  Edelliseen postaukseen: Teidän Ninni on ihana, pikkunen omassa kiikkutuolissaan! Ja nuo namut! Varmaan ihania nekin! Täytynee vinkata pojalle, joka asuu Turussa tuosta ruokapiiriasiasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa hyvältä :) Ninnille välitetty terkut! Ne karkit oli kieltämättä hyviä, kannattaa ehdottomasti vinkata :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!