maanantai 1. helmikuuta 2016

ProGardenin taimikasvatuslava

Vertailin tuossa yksi päivä eri kukka- ja puutarhakauppojen tarjontaa, kun etsin taimikasvatukseen purkkeja/alustoja. Ensiksi katsoin Plantagenin valikoimaa, joka oli laaja, mutta hintava. Luulen, että taimia tulee helposti parisen sataa kappaletta, niin itsellä ei ole varaa maksaa lähes kahtakymmentä euroa 20-40 paikan taimiakasvatuslavasta. 
Jonkin aikaa selailin ja löysin entisen Multasormen, nykyisen Hankkijan sivuilta ProGardenin taimikasvatuslavoja, 24 paikkaa per lava 3 kappaletta lavoja ja hinta 2.90e. Ei siis paha, kävin hakemassa niitä heti pari pakkausta. 
Tänään istutin muutaman pelargonin pistokkaan ja testasin purkkeja ensimmäistä kertaa. Pistokkaita ei ollut kuin 4, joten ei ollut järkeä laittaa koko lavaa ikkunalaudalle, mutta ilokseni huomasin, että lavasta oli helppo leikata irti niin monta ruukkua kuin oli tarvis. Suosittelen!
2 kommenttia:

  1. Wau, olet jo ottanut pelargonin pistokkaita! Itse vasta kävin kellarissa katsomassa, miten heitteille jätetyt pelargonini jaksavat. Onneksi he ovat niin vaatimattomia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen vähän aikaisessa, kun ei jaksa odotella :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!