maanantai 14. maaliskuuta 2016

Blogi 1v!

Eilen tuli täyteen tämän blogin kirjoittamista 1 vuoden verran. Loppukesästä pidin taukoja kun olin niin paljon sairaana, mutta muuten olen koittanut päivitellä tänne aina kun tulee jotain kerrottavaa. Blogi on hyvä paikka purkaa kuvia ja ajatuksia omista puutarhahommista ja vähän muistakin, mutta lisäksi olen positiivisesti yllättynyt, että olen saanut niinkin paljon kommentteja, etten ole itsekseni täällä puhellut.
Teidän kommenttinne ovat olleet niin piristäviä ja on ollut mukava huomata, että ne jotka tänne ovat lukijaksi liittyneet eivät ole lähteneet, joten ilmeisesti jutut ovat kiinnostavia.
Minun piti tämä teksti kirjoittaa jo eilen, mutta matkaan tuli taas mutkia ja jouduttiin avamaan autosta jarrurummut ja putsaamaan, kun huomattiin eilen, että jarrutettaessa kuului ääntä, joka ei ollut aiemmin kuulunut. Ongelma onneksi parani pelkällä putsauksella, mutta siihen kului muutamisen tuntia, joten tämän kirjoittaminen jäi tähän päivään. Juhlistin pitkiä hermojani auton kanssa ja blogin vuotta pakastekermakakulla :')Kuvat Ruissalosta, sunnuntailta, kun käytiin kävelemässä.Kiitos niin paljon teille kaikille lukijoille, tästä on hyvä aloittaa toinenkin vuosi blogin parissa! Ihanaa alkuviikkoa!

12 kommenttia:

 1. Onnea 1-vuotiaalle!
  Täällä puutarhaihmisten keskuudessa on niin hyvä henki, että täällä viihtyy vuoden jos toisenkin.

  VastaaPoista
 2. Onnea blogillesi! Täältä löytyy samanhenkistä ryhmää, jotka eivät ole kauhistelemassa siemenpussien taikka kesäkukkien määrää. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On niin mukava kertoa täällä miten on lähtenyt vaikka siementenostelu lapasesta ja kukaan ei pidä sitä outona :D Aion ehdottomasti jatkaa!

   Poista
 3. Onnea 1-vuotiaalle! Odotan innolla uusia postauksiasi, kumpa vain olisi tarpeeksi aikaa lukea kaikkia ihania blogeja. Pian kevät kiirus alkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mukavaa kuulla, että postauksia odotetaan, samaa olen harmitellut kun aika ei vain ihan kaikkeen riitä. Niin alkaa, onneksi :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!