perjantai 18. maaliskuuta 2016

Koulintaa


Purkit valmiina uusille asukeille Pelrgonit siirtyivät hieman suurempiin purkkeihinKiwakurkut odottavat vuoroaanPieni pelargonin taimiSotkua oli runsaasti kun kaikki oli saatu siirrettyä uusiin purkkeihin

Pelargonit

Koulin eilen kaikki tarpeeksi kasvaneet taimet uusiin purkkeihin, ajattelin aluksi, että eipä niitä ole paljoa kertynyt, mutta kyllähän niitä oli. Ehkä vähän liikaakin. Saattaa olla että olen noiden sitruunakurkkujen kanssa vielä pulassa, kun ne ovatkin kasvaneet odotettua paremmin. Kiwakurkut ovat vielä aika pieniä, joten niiden kanssa ongelmia tuskin tulee, mutta saas nähdä.
Pelargonit ovat lähteneet hyvin kasvuun, niitä löytyy kahta lajia, molemmat pinkkejä, Pelargonium x Hybrica Meteor ja Pelargonium x Hybrica Ice.
Tomaatit eivät olleet vielä tarpeeksi kasvaneet, että olisin niitä voinut koulia, mutta luulen, että se tulee tässä viikonlopun jälkeen eteen, kyllä ne niin hyvällä vauhdilla jo kasvaa.
Eilen katselin pihalla ja huomasin 10 tulppaanin alun nousseen, tänään kun kurkkasin niin niitä oli noussut ylös jo ainakin 28 kappaletta.
Kirpsakkaa viikonlopunalkua kaikille!12 kommenttia:

 1. Voi että, on sinulla niin ihanat puuhat! Hienosti ovat pelargonian taimesi kasvaneet, vähän aikaa vielä niin ne jo kukkaa pukkaa :) Kannattaakin merkata kukkien lajit, ei niitä muuten muista ja hyvä oivallus tuo kertakäyttölusikka. Onpa teillä kevät pitkällä kun tulppaanejakin aluillaan, täällä vielä ainakin puolimetrinen hanki. Mutta ihana kevät on jo hyvällä alulla ja ensi sunnuntaina on jo kevätpäiväntasauskin :D
  Kiitos, hyvää viikonloppua teillekin sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo kaikki istutusjutut tuo aina hyvän mielen :) toivottavasti pelargonit ehtivät kukkia paremmin kuin viime vuonna. Tuon kertakäyttölusikan olen todennut toimivimmaksi, kun se kestää vettä ja säilyy seuraavaan vuoteen. Kevät tuli kyllä aika yllättäen :)

   Poista
 2. Kouliminen on ihanaa puuhaa, kuten kaikki mullan kanssa touhuaminen! Ihania pieniä pelakuuvauvoja ja hyvin reippaita taimia! Tänään vaihtelin kanssa multia, yritin siivosti ja melkein onnistuinkin!

  Meilläkin piipottaa jo, mutta kylmän rintama saavutti ja illallinen vesisade muuttui lumeksi, kova tuuli puhalsi. Aamulla maa oli taas valkoinen, aurinko ja lumenpöllyytys vaihtelivat!

  Aurinkoisen pirteää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, aina tuntuu käyvän niin, että aluksi onnistuu siististi tuo mullan kanssa tuohuaminen, mutta lopputulos ei sitten ole niinkään siisti :)
   Täälläkin on hiukan lunta tullut, mutta tuo tuuli on kyllä aika inhotatvan kylmä :/

   Poista
 3. Mukavaa homma. Hyvältä näyttävät taimesi. Ajattele mikä ilo niistä on sitten kesällä. Mukavaa viikonloppua sinull Jessiheinonen!

  VastaaPoista
 4. Minulla koulimiset on vielä edessä. Pelaguut ovat jo koulumista odottamassa, kunhan vain kerkeän.

  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Oletkin päässyt jo koulintapuuhiin. Minunkin pitäisi pian koulia pelakat ja chilit, kunhan vain ehdin. Sinun pelakat näyttävät niin terhakoilta, tulee varmasti upeat kukinnat. Minuakin jo hirvittää, saanko kaikki pikkuruukut mahtumaan pöydälle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tulee hyvät kukinnat :) sama täällä,vähän alkaa tila loppumaan ja tomaatitkin odottaa koulimista vielä... Mukavaa lauantaita!

   Poista
 6. Minulla nuo hommat on vielä edessä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!