perjantai 4. maaliskuuta 2016

Primacatin #fiksuvaihto


Meillä Ninni on syönyt aina jotin Whiskasin ja Latzin tuotteita, jotka sisältävät vehnää ja muita kissoille haitallisia ja ainakin tarpeettomia ainesosia, joten kun kuulin että Primacat etsii testaajia Fiksuvaihtoon, ajattelin, että täytyy osallistua jos Ninni mahdollisesti jopa pitäisi tuotteista.
Meidät hyväksyttiin tähän "testiryhmään" ja kerrottiin, että saadaan kahden viikon ruuat. Eilen jo tuli ilmoituspostista, että ruuat ovat haettavissa, vaikka kuulin hyväksymisestä vasta edellispäivänä.
Kyllä täytyy sanoa, että jos Ninni nuo kaikki ruuat söisi kahdessa viikossa, voisi paino nousta aika huolella. Annoin Ninnille yhden purkin, eikä tarvinnut montaa sekuntia odotella kun neiti jo oli syömässä innolla. Siis tykkäsi, todella paljon. Lisäksi kananmakuiset raksut olivat heti uusi suurin lemppari, niinkuin kaikki raksut yleensäkkin tuntuvat olevan. 
Saas nähdä mitä Ninni pitää  muista tuotteista, kun kana maistuu aina, mutta miten esimerkiksi tonnikala?
Valitettavasti illalla kun haettiin paketti oli jo niin pimeää, ettei Ninnistä tullut kovin hyviä kuvia, mutta tässä kuitenkin yksi kuva Ninnistä kieltäytyneenä katsomaan kameraan päinkään. Suuret kiitokset Primacatille tuotteista! Ainakin toistaiseksi ovat hyvin kelvanneet.

8 kommenttia:

 1. Ninnillä kävi tuuri,kun pääsi testaajaksi. Itsekin olisin heti valmis suklaan testimaistajaksi :)

  VastaaPoista
 2. Hih, nyt pääsit viettämään kissanpäiviä Ninni: koko laatikko kahdessa viikossa :D Meidän piti vuosi sitten jakaa laatikko kaksin.. - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, kyllä täytyy vähän hillitä, tuossa se äsken kulki raksupussi suussa jo :D

   Poista
 3. Testityttö-Ninnillä alkoi herkuttelut, onpas kivaa! Kun testi on ohi, varmaan se hiukkasen muuttaa neitosen makutottumuksiakin...rapsutukset ja silitykset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli mukava huomata tulla valituksi :) toivottavasti ei muuta ainakaan nirsompaan suuntaan :'D rapsutukset ja silitykset annettu :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!