lauantai 5. maaliskuuta 2016

Tomaatit valittu
Nyt on kasvatettavat tomaatit valittu! Tigerella oli varma valinta jo viime vuodelta ja tänään pikkusisko kävi kaupassa niin pyysin sitä tuomaan 2 vapaavalintaista pussia siemeniä tomaatteja. Sieltä tuli Moneymaker ja Shirley, Moneymakeria olin ihaillut jo aiemmin jostain blogista, kun se näytti niin satoisalta, hyvän valinnan siis teki :) ja Shirley oli juuri sellainen kuin olisin itsekkin valinnut, pieniä ja tumman punaisia tomaatteja näytti ainakin pussin kuvassa olevan.
Lisäksi olin unohtanut Thompson&Morganilta tulleen tomaattisiemenpussin, joka oli viiden pussin seassa, jotka sai punnalla tilauksen yhteydessä.
Ihanaa viikonloppua kaikille! Joko teillä on tomaatit valittu?

21 kommenttia:

 1. Hyviä tomaatteja! Moneymaker, eli suomalaisittain "tanskan vientinä" tunnettu on tosi satoisa tomaatti ja monikäyttöinen :) Mielenkiintoinen tuo ananastomaatti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tuottaa paljon tomaatteja :) niin on, saa nähdä minkälaisia tulee

   Poista
 2. Tigerella onkin varma valinta. Kohta alkaa olla tomaattikylvöjen aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onnistui ainakin tosi hyvin :) täytyy varmaan tässä parin päivän sisään muistaa kylvää!

   Poista
 3. Toivottavasti saat hyvän tomaattisadon!

  VastaaPoista
 4. Mitä, onko Tigerilläkin siemeniä myynnissä! Täytyykin käydä katsastamassa, ehkä löydän sieltä itsellenikin tomaatin siemenet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun Tigerella on tuo tomaattilajike :) mutta en tiedä, voi olla että Tigerilläkin on siemeniä

   Poista
  2. Heh, pitäisikö keskittyä paremmin lukemaan? Tigerellaa olen joskus kokeillut, suosittelen.

   Poista
  3. Heh, pitäisikö keskittyä paremmin lukemaan? Tigerellaa olen joskus kokeillut, suosittelen.

   Poista
 5. Hienoa! Minä joudun ostamaan tomaatit taimenina, kun kasvatustilat eivät riitä. Hurahduin hankkimaan niin paljon muita siemeniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan välttämättä riittäisi, mutta tahdon itse kasvattaa :') mulla on vielä muistaakseni 30 pussia istuttamattaa...

   Poista
 6. Ensivierailulla blogissasi :) Mulla on neljää lajiketta jo istutettu, tigerella yksi niistä. Jotain vielä haluan lisää, mutta on niin vaikea päättää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, toivottavasti viihdyt! Tigerellaa kun kasvatin viime vuonnna ensimmäistä kertaa niin se onnistui heti hyvin ja tuotti paljon satoa, ehkä sitä? :D

   Poista
 7. Minustakin tuo ananastomaatti vaikuttaa tosi houkuttelevalta. Minulla on tänä vuonna kasvamassa monia itselleni uusia lajikkeita, enimmäkseen kirsikkatomaatteja. Kerroin niistä tässä jutussa: http://parastapuutarhasta.blogspot.fi/2016/02/pienesta-se-ilo-irtoaa.html
  Tigerella on ollut kestosuosikkini jo vuosikaudet, sitä pitää aina olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kävin kurkkaamassa ja kommentoimassa :) Kyllä se Tigerella ihastutti viime vuonna, että tänä vuonna täytyy myös laittaa :)

   Poista
 8. Hyvä valinta tuo 'Ananas', se kuluu mun vakkareihin joita ei vaihdeta, maku aromaattisen hyvä! Kasvatan nykyisin aika vähän ihan punaisia tomaatteja, oletko kasvattanut 'Green Zebraa' kuin 'Tigerella' mutta kelta-vihreäraidallinen ja aivan ihanan makuinen! Suosittelen sitäkin! Se on kypsää kun keltaiset raidat ovat ihan keltaisia, hedelmäliha upean vihreää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain vihreää olen kokeillut, mutta nimeä en muista :) mutta hyvä tietää että tuo Ananas on hyvä :) itse mietinkin, että millainen mahtaa olla!

   Poista
 9. Onnea, toivottavasti tomaattisadostasi tulee herkullinen <3

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!