tiistai 12. huhtikuuta 2016

Ensimmäiset orvokit
Kävin tänään hakemassa kevään ensimmäiset orvokit Raision Kukkatalosta. Niin ihania, toivottavasti kestävät jo ulkona kun edellisyönäkin mittari laski 5 astetta pakkasen puolelle. Taimet ovat kasvamassa hyvää vauhtia ja niistäkin on tulossa kuvia, mutta nyt tuntuu, että kaikki energia on mennyt johonkin muuhun kuin blogiin. Olen huomannut, etten taida olla ainut, sillä näyttää että blogimaailmassa on tällä hetkellä aikalainen hiljaiselo, mistä lie johtuu? Onko kaikki puutarhoissaan jo hyörimässä, niin ettei jouda blogia päivittämään? :) Mukavaa alkuviikkoa!

18 kommenttia:

 1. Jotenkin sain hillittyä itseni, enkä ostanut messuilta orvokkeja. Nyt alkaa blogit hiljentymään kevättouhujen vuoksi, vaikka tarinaa varmasti riittäisi muille kerrottavaksi. Ihanat orvokit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen jo kuukauden verran odottanut orvokkeja :) kyllä hiljentymisen tosiaan huomaa! Niin ovat :)

   Poista
 2. Ihanat orvokit. Meillä oli vasta pieniä, nekin hyvin rupusia tarjolla Porvoossa. Yksittäisissä orvokeissa oli sairas hinta. Isoja ei ollut ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne ovat :) kyllä ne pian sielläkin halpenevat!

   Poista
 3. Minulla on ollut terassin asetelmassa pieniä orvokkeja jo kolmen viikon ajan. Terassi on suojaisa, mutta lasittamaton, enkä ole orvokkeja mitenkään käynyt pakkasöiksi harsottamassa. Siellä ne nököttävät ihan pirteinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuoden orvokit olivat kyllä tosi sitkeitä, toivottavasti nämäkin!

   Poista
 4. Aivan ihanat orvokit. Kyllä kevät on jo teillä. Huomasin, että olit hakenut kukat Raision kukkatalosta; me olemme asuneet Raisiossa muutaman vuoden kauan aikaa sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat. Onneksi on, on sitä odotettukkin! Raisio ei tosiaan ole kovin kaukana tästä Maskusta, jossa asutaan :)

   Poista
 5. Orvokit ovat ihanan sitkeitä ja kestävät pakkasta! Mulla on jo muutama mutta huomenna ajattelin hakea lisää! Tosiaan, tänne blogistaniaan ei oikein tahdo ehtiä, pihan kutsu on niin voimakas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Itsekkin tässä pohdin, että riittävätkö nuo vai pitääkö hakea vielä lisää :) Tuntuu kaikilla olevan vähän sama "ongelma" :D

   Poista
 6. Onpa kauniita orvokkeja! Minäkin ajattelin käväistä tänään paikallisessa kukkakaupassa katsomassa, olisikohan siellä jo hyvät valikoimat eri väreiss.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kannattaa käväistä, kyllä nä niin piristäviä ovat :)

   Poista
 7. Pidän kanssa, minulla on myös orvokkeja ruukussa.

  Blogimaailma hiljenee kevätpuuhiin. Toinen hiljainen aika, jonka olen aikaisemmin huomannut on toukokuun loppu niihin aikoihin kun koulut päättyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orvokit ovat kyllä suursuosikki :) silloin on varmaan myös ihmisillä paljon kaikkea, joten blogi jää odottamaan :)

   Poista
 8. Orvokit ovat kyllä niin söpön näköisiä terhakkaine kukkineen ja kestävät hyvin viileääkin. Pitääpä käydä ostamassa pari omaan puutarhaankin kevättä tuomaan.

  VastaaPoista
 9. Orvokit tuovat kevään <3 Itse laitoin joitain viikkoja sitten ensimmäiset orvokit puutarhalyhdyn suojiin. Hyvin he ovat siellä kylmistä öistä huolimatta viihtyneet. Aurinkoista viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Niin täälläkin näyttivät hyvin selviytyvän :) samoin!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!